Skapa din drömpool i din egen trädgård med vår utbud av högkvalitativa utomhuspooler. Vi har ett brett urval av pooler som passar för alla behov och budgetar. Oavsett om du vill ha en stor pool för att bada och simma i, eller en mindre pool för att svalka dig i sommaren, så har vi något som passar dig.

Skapa en svalkande oas med utomhuspool

Med våra hemmapooler kan du skapa din alldeles egna svalkande oas, och det bästa av allt är att du inte ens behöver lämna ditt eget hem för att njuta av en perfekt sommar. Våra pooler är inte bara enkla att installera och sköta, de är också tillverkade för att hålla hög kvalitet, vilket gör det enkelt för dig att skapa en avkopplande och underhållande utomhusmiljö för hela familjen att njuta av.

Köp din drömpool hos oss och förvandla din trädgård till paradiset du alltid önskat. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa utomhuspooler till konkurrenskraftiga priser. Våra pooler är tillverkade av material av högsta kvalitet och är konstruerade för att hålla i många år framöver. Oavsett om du drömmer om en avkopplande simtur, en plats att svalka dig i under sommaren, eller en plats för roliga poolpartyn, har vi den perfekta poolen för dig. Vi erbjuder pooler i olika storlekar, stilar och prisklasser för att passa alla typer av utomhusmiljöer och smaker.

Så varför vänta? Skapa din drömoas hemma med en av våra utomhuspooler och gör din sommar minnesvärd. Kontakta oss idag för att ta det första steget mot att äga din alldeles egna utomhuspool.

Är du intresserad av ett utespa hemma? Klicka här för att se vårt utbud!


Vanliga frågor om utomhuspooler

Hur lång tid tar det att installera en hemmapool?

Tiden det tar att installera en pool beror på vilken typ av pool du väljer och storleken på din trädgård. En enkel ovanmarkspool kan installeras på bara några timmar, medan en inbyggd pool kan ta flera veckor. Vi kan ge dig en uppskattning av tiden det tar att installera din pool baserat på dina behov.

Hur ofta behöver jag underhålla min utomhuspool?

Poolunderhåll är viktigt för att säkerställa att din utomhuspool är ren och säker att använda. Du bör rengöra din pool regelbundet, justera pH-värdet och använda kemikalier för att hålla vattnet rent. Vi kan ge dig råd om hur du underhåller din pool på bästa sätt.

Är det säkert att ha en utomhuspool i min trädgård?

Det är viktigt att ta säkerhetsåtgärder när man har en pool ute i trädgården, särskilt om det finns barn i närheten. Vi kan ge dig råd om hur du säkrar din pool genom att använda stängsel, säkerhetsskydd och andra skyddsåtgärder.

Kan jag använda min uteomhuspool året runt?

Du kan använda din utomhuspool året runt om du har en uppvärmd pool eller en pool som är utformad för att användas under kallare väderförhållanden. Vi kan hjälpa dig att välja en pool som passar för dina önskemål och behov.

Kan ni installera min hemmapool åt mig?

Ja, vi kan hjälpa dig att installera din hemmapool. Vi har erfaren personal som kan installera din pool på ett säkert och effektivt sätt.