Så handlar du

Leveransvillkor

När du köpt ett spabad från Badoutlet.se så får du ett automatiskt mailsvar från oss, där vi talar om att vi tagit emot ordern. Därefter kommer en orderbekräftelse inom ca 48 timmar som bekräftar ordern med modell, pris, betalningssätt, leveransvillkor samt ev. övrig information som behöver ges. Läs igenom och uppstår frågor kontaktar du vårt kundcenter på .

Två olika leveranssätt erbjuds:

  • Att vi skickar spabadet med transportör, kostnad 4500 kr, inkl moms.
  • Hämta själv med släpvagn, gäller max storlek på bad 234x 234 cm.

 

Hämtning av spabad sker genom överenskommelse med kundcenter.

När man hämtar spabadet själv har man också möjlighet att ”besikta” att det överensstämmer med den beskrivning som fanns på badoutlet.se

Ett testat spabad är ett tryggt spabad

Alla spabad på Badoutlet.se har genomgått vårt utförliga Spatest, där professionella servicetekniker undersöker och testar spabadet. Resultatet av testet publiceras sedan i spabadets annons. Vi varken förskönar eller undanhåller information om spabadets skick. Istället dokumenteras eventuella skador med text och bild vilket betyder att du som köpare inte behöver ta höjd för oförutsedda utgifter, utan vet precis vilket spabad du köper.

Vår affärsidé bygger på att spabadet är så pass väl och objektivt beskrivet att du inte behöver se spabadet på plats för att skapa dig en uppfattning. Vill du ändå göra det går det bra att kontakta vårt kundcenter och boka en tid för detta. Om beskrivningen mot förmodan inte skulle stämma när du kommer för att hämta ditt nyinköpta spabad, har du såklart rätt att häva köpet.