Om oss

Badoutlet.se är ett helägt svenskt dotterbolag till Folkpool AB, som varit verksamma i Swimmingpool och Spa branschen i drygt 50 år och är i dag ledande i Sverige.

Badoutlet säljer enbart begagnade spabad och pooltillbehör som sålts av Folkpools återförsäljare. De spabadsmärken vi hanterar är Dimension One Spa, Nordic Hot Tub, Vita Spa och Jacuzzi. Samt ett antal märken inom swimmingpool, såsom Hayward och Zodiac.

Badoutlet har bildats efter att Folkpool AB har sålt spabad i drygt 20 år och marknaden för begagnade bad uppstått.

Begagnade spabad

Samtliga spabad som säljs på hemsidan är begagnade. Hur gammalt badet är kan variera mellan några månader, upp till 5–6 år.

Samtliga spabad är genomgångna, trasiga komponenter utbytta och i de fall det har behövts är de även provkörda med vatten enligt en standardcykel. Smärre estetiska skönhetsfel kan förekomma, som till exempel repa på panel och skal. I dessa fall står det tydligt i beskrivningen.

Samtliga spabad som visas på hemsidan är fotodokumenterade samt har skriftliga omdömen från vår värderingspersonal och servicetekniker.

Samtliga bad omfattas av 6 månaders garanti. Se garanti.

Vanliga frågor

Den frågan går att besvara med ”hur länge håller en bil?” Allt beror på hur man sköter sina ägodelar, i detta fall ett spabad. Med den omsorg som Badoutlet.se lägger på rekonditionera, säkerställa funktioner och ev. byte av trasig komponent, så kommer man att uppleva att badet är som en begagnad bil som säljs via seriösa bilföretag.

Viktigt att tänka på när man köper begagnat är om det finns reservdelar att tillgå. Eftersom alla våra bad kommer från Folkpool AB och erkända spamärken, med fabriker i USA, så kan vi garantera försörjningen på denna punkt.

De allra flesta spabaden kommer från företag som hyrt baden under 3-5 år, som en friskvårdsaktivitet till anställda. Ett antal bad kommer från butiksutställningar och ett antal bad kommer tillbaka från/utbytta hos privatkund. Dessa spabad kan då ha varit transportskadade eller haft andra fel och blivit utbytta till nya spabad.