Att ha en varm pool är inte bara en lyx, det förlänger också badsäsongen och ökar komforten för dig och din familj. Våra poolvärmepumpar är högkvalitativa, effektiva och pålitliga för att du ska kunna njuta av din pool längre.

Produkter kommer inom kort!

Pooluppvärmning skapar en lyxig känsla

Våra poolvärmepumpar är enkla att installera och använda. De fungerar genom att ta in luft och värma upp vattnet i poolen, vilket gör dem till en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning för pooluppvärmning. Vi har ett brett utbud av pooluppvärmning för alla typer av pooler och budgetar. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt pump för din poolstorlek och dina uppvärmningsbehov.

Att ha pooluppvärmning är också ett bra sätt att öka poolens värde och öka dess användbarhet. Med en värmepump kan du njuta av en varm pool när som helst på dagen eller året, och skapa en avkopplande och underhållande utomhusmiljö för hela familjen att njuta av.


Vanliga frågor om pooluppvärmning

Hur fungerar pooluppvärmning?

För att värma upp en pool behövs en värmepump. En poolvärmepump fungerar genom att ta in luft från omgivningen och använda den för att värma upp vattnet i poolen. Värmepumpen tar in den varma luften, komprimerar den och använder sedan värmen för att värma vattnet. Värmepumpen återanvänder samma luft flera gånger, vilket gör den till en kostnadseffektiv och miljövänlig lösning för pooluppvärmning.

Hur mycket energi används vid pooluppvärmning?

Energiförbrukningen för en poolvärmepump varierar beroende på modell, poolstorlek och användning. Generellt sett använder en poolvärmepump mindre energi än en traditionell pooluppvärmningssystem, som en poolvärmare som drivs av gas eller el.

Vilken storlek på poolvärmepump behöver jag för min pool?

Storleken på poolvärmepumpen som behövs beror på storleken på poolen och omgivningstemperaturen. Vi kan hjälpa dig att välja rätt storlek på poolvärmepumpen baserat på din poolstorlek och användningsbehov.

Kan jag använda en pooluppvärmning året runt?

Pooluppvärmning kan användas året runt, men dess effektivitet kan minska vid mycket låga temperaturer. Vi kan ge dig råd om hur du kan använda din poolvärmepump på bästa sätt året runt för att uppnå optimal pooluppvärmning.

Vad är fördelarna med att använda en poolvärmepump?

Fördelarna med att använda en poolvärmepump för pooluppvärmning inkluderar att den är kostnadseffektiv, miljövänlig, enkel att använda och ger en jämn och konstant pooluppvärmning.

Kan ni installera min poolvärmepump åt mig?

Ja, vi kan hjälpa dig att installera din poolvärmepump. Vi har erfaren personal som kan installera din poolvärmepump på ett säkert och effektivt sätt.