Välkommen till vår sida om bubbelpool, eller bubbelkopp som det ibland även kallas. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa bubbelpooler som ger en avkopplande och terapeutisk upplevelse. Våra bubbelpooler är designade för att kunna användas utomhus, vilket gör att du kan njuta av den friska luften samtidigt som du får en avkopplande massage.

Se hela vårt sortiment av spabad är!

Allt du behöver veta om en bubbelpool för hela familjen

En bubbelpool är verkligen en investering i avkoppling och välbefinnande. Dessa spa är utrustade med en mångfald av jets som är designade för att ge en skön och avkopplande massage. Och det bästa är att de olika typerna av jets erbjuder varierande typer av massage, så du kan anpassa din spaupplevelse precis som du vill ha den.

Bland de olika jets som finns i en bubbelpool finns även så kallade bubbelkoppar som är speciellt inriktade på att ge dina fötter en härlig och uppfriskande massage. Denna funktion kan vara särskilt välkomnande efter en lång dag på jobbet eller en intensiv träningspass. Att få fötterna ompysslade med mjuka bubblor är som en liten belöning för ditt välmående.

Att äga en bubbelpool utomhus är som att ha din alldeles egna oas av lyx och avkoppling, precis utanför ditt hem. Den ger dig möjligheten att njuta av ditt spa året runt, oavsett om det är mitt i vintern eller en solig sommardag. Efter en lång arbetsdag kan du koppla av och låta stress och spänningar smälta bort i de varma och sköna bubblorna. Alternativt kan du inbjuda vänner och familj till en helg av njutning och socialt umgänge vid din bubbelpool.

Vårt breda utbud av högkvalitativa bubbelkoppar innefattar modeller som passar perfekt i alla typer av utomhusmiljöer. Oavsett om du har en stor trädgård, en mindre uteplats eller något däremellan, kan vi hjälpa dig att hitta den idealiska bubbelpoolen som kommer att höja din avkoppling och välbefinnande till en ny nivå.


Vanliga frågor om bubbelpooler

Vad är en bubbelpool?

En bubbelpool eller bubbelkopp är en typ av badkar som är utrustad med en mängd olika jets som ger en skön och avkopplande massage. Bubbelpooler är vanligtvis utformade för att användas utomhus och ger en lyxig och avkopplande upplevelse.

Vilka fördelar finns det med en bubbelpool?

Fördelarna med en bubbelpool inkluderar avkoppling, terapeutiska fördelar, minskad stress och spänning, ökad cirkulation och förbättrad sömnkvalitet.

Kan jag använda min bubbelpool året runt?

Ja, du kan använda din bubbelpool året runt. De är designade för att tåla olika väderförhållanden och ger en avkopplande och terapeutisk upplevelse året runt.

Finns det speciella hälsoråd för användning av en bubbelpool ute?

Det är viktigt att följa tillverkarens säkerhetsråd och riktlinjer när du använder din bubbelpool ute. Du bör undvika användning om du har vissa medicinska tillstånd. Känner du dig osäker hjälper vårt team till med bra och viktiga råd om säker användning.

Vilken typ av underhåll behöver min bubbelpool?

För att hålla din bubbelpool i god skick behöver du rengöra den regelbundet och byta ut vattnet regelbundet. Du bör också övervaka kemikalienivåerna i vattnet för att se till att det är säkert att använda.

Kan jag installera min bubbelpool själv?

Installation av en bubbelpool kan vara en komplex process och det är därför rekommenderat att anlita en professionell för installationen. Vi har erfaren personal som kan hjälpa dig att installera din bubbelpool på ett säkert och effektivt sätt.